Reserveringsvoorwaarden

1   Reserveringen voor 1 t/m 6 personen

1.1  Voor 1 t/m 6 personen kun je tot 17:00 op de dag zelf (online, per e-mail of telefonisch) een tafel reserveren. Na dit tijdstip kun je alleen telefonisch een reservering maken voor de dag zelf.

1.2  Bij een reservering dien je het mobiele telefoonnummer te geven, waarop je kunnen bereiken.

1.3  Als je een of meer dagen van te voren hebt gereserveerd, vragen wij je op de dag zelf om de reservering vóór 14:00 te bevestigen. Als wij om 14:00 geen reactie van je hebben ontvangen, houden wij ons het recht voor je reservering te annuleren.

1.4  Voor het geval dat je de reservering moet annuleren, verzoeken wij je dat te doen vóór 14 u op de dag zelf. Dan kunnen we je tafel meestal nog aan andere gasten geven.

 

2    Groepsreserveringen

2.1  Voor gezelschappen van 7 of meer personen kun je (via onze website, per e-mail of telefonisch) een verzoek indienen voor een groepsreservering. Wij laten je per e-mail zo spoedig mogelijk weten of er tafels beschikbaar zijn.

2.2  Voor een groepsreservering geldt een aanbetaling van € 20 per persoon. De aanbetaling van het aantal personen dat gedineerd heeft, wordt in mindering gebracht op de rekening.

2.3  Indien de reservering mogelijk is, dien je binnen 24 uur na verzending van onze e-mail het aanbetalingsbedrag over te maken naar bankrekening NL46 INGB 0008 8527 70 (BIC: INGBNL2A) ten name van Restaurant Jun, onder vermelding van de reserveringsdatum en het aantal personen. Gedurende die tijd houden wij de tafels beschikbaar.  

2.4  Na ontvangst van de aanbetaling (of een stortingsbewijs) bevestigen wij de reservering.

2.5  Voor het geval dat je de reservering moet annuleren, storten wij het aanbetalingsbedrag terug, indien wordt voldaan aan de volgende annuleringstermijnen:

      voor 6 t/m 9 personen: uiterlijk 1 dag van te voren  

      voor 10 of meer personen: uiterlijk 3 dagen van te voren

2.6  Voor het geval dat er gasten worden afgemeld, brengen wij afhankelijk van het meldingstijdstip hun deel van de aanbetaling in mindering op de rekening. Daarbij gelden dezelfde termijnen als in artikel 2.5.

 

3    Reservering van een privédiner

3.1  Een privédiner is mogelijk op woensdag t/m zondag voor een groep van maximaal 36 personen.

3.2  Je kunt via onze website een aanvraag indienen voor een privédiner. Indien de gewenste dag beschikbaar is, sturen wij per e-mail een menuvoorstel met de kosten (de reserverings­waarde).

3.3  De aanbetaling voor een privédiner bedraagt 50% van de reserveringswaarde.

3.4  Als je ons hebt laten weten dat je akkoord gaat met het voorstel, dien je binnen 24 u daarna de aanbetaling over te maken op onze bankrekening NL46 INGB 0008 8527 70 (BIC: INGBNL2A) ten name van Restaurant Jun, onder vermelding van de reserveringsdatum.

3.5  Na ontvangst van de aanbetaling (of een stortingsbewijs) sturen wij je een bevestiging van de reservering.

3.6  Voor het geval dat je de reservering moet annuleren, storten wij afhankelijk van het annuleringstijdstip, een percentage van de aanbetaling terug:

       uiterlijk 15 dagen van te voren: 100%

       8 t/m 14 dagen van te voren: 50%

       0 t/m 7 dagen van te voren: 0%

 3.7  Voor het geval dat er gasten worden afgemeld, brengen wij afhankelijk van het meldingstijdstip een percentage van hun deel van de aanbetaling in mindering op de rekening. De termijnen en percentages zijn gelijk aan die bij een annulering (zie artikel 3.6).