ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 36 per persoon, voor vegetariërs € 33,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 33,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 26,50 per persoon, voor vegetariërs € 25,50 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
36 p.p
voor kinderen
17,50 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
44,50 p.p
voor kinderen
21,50 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
33,50 p.p
voor kinderen
16,50 p.p
rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Siomay Bandung
kip-garnalen dumplings, geserveerd met een zoetzure pindasus, 2 stuks
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam woku-woku
kip in een rode saus uit Manado met basilicum, tomaat, gember en pandanblad
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Siomay tahu Bandung
dumplings met tofu, geserveerd met met een zoetzure pindasus, 2 stuks
Gulai telor Lombok
ei in een rode curry uit Lombok met laos, gember, sereh en limoenblaadjes
Tempe manis
gebakken tempeh met ketjap manis, citrusblaadjes en laos
Perkedel jagung Bali
gefrituurde maiskoekjes met witte peper, lenteui, selderij en kentjoer
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Siomay Bandung
kip-garnalen dumplings, geserveerd met een zoetzure pindasus, 2 stuks
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam woku-woku
kip in een rode saus uit Manado met basilicum, tomaat, gember en pandanblad
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Udang Palembang
gamba's in een sambal uit Palembang met kemiri, sereh, ketoembar en kecombrang (gemberbloem)
Ikan asam padeh
zeebaarsfilet in een rode saus uit Padang met tamarinde, laos en basilicum
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
33,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
38,50 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
45 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
49 p.p.
voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Sup seafood Bali
Balinese seafood soep met laos, gember en basilicum
Siomay Bandung
kip-garnalen dumplings, geserveerd met een zoetzure pindasus, 2 stuks
Siomay tahu Bandung
dumplings met tofu, geserveerd met met een zoetzure pindasus, 2 stuks
hoofdgerechten
Ayam woku-woku
kip in een rode saus uit Manado met basilicum, tomaat, gember en pandanblad
Ayam kalio
kip in een oranje curry uit West-Sumatra met koenjitblad, sereh en laos
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ikan asam padeh
zeebaarsfilet in een rode saus uit Padang met tamarinde, laos en basilicum
Gulai daging Banyuwangi
ossenhaas in een curry uit Banyuwangi met rode peper, kardemom, gember, nootmuskaat, kruidnagel en kaneel
Udang Palembang
gamba's in een sambal uit Palembang met kemiri, sereh, ketoembar en kecombrang (gemberbloem)
Gulai telor Lombok
ei in een rode curry uit Lombok met laos, gember, sereh en limoenblaadjes
Tempe manis
gebakken tempeh met ketjap manis, citrusblaadjes en laos
Rendang tahu
tofu in een curry uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Perkedel jagung Bali
gefrituurde maiskoekjes met witte peper, lenteui, selderij en kentjoer
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Panna cotta à la Jun
panna cotta van room en kokoscrème geserveerd met een mangocoulis en vlierbloesemsiroop
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.
voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
11 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
10 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Sup seafood Bali
11 whatever
Balinese seafood soep met laos, gember en basilicum
Siomay Bandung
11 whatever
kip-garnalen dumplings, geserveerd met een zoetzure pindasus, 3 stuks
Siomay tahu Bandung
10,50 whatever
dumplings met tofu, geserveerd met met een zoetzure pindasus, 3 stuks
hoofdgerechten
Ayam woku-woku
26,50 whatever
kip in een rode saus uit Manado met basilicum, tomaat, gember en pandanblad
Ayam kalio
26,50 whatever
kip in een oranje curry uit West-Sumatra met koenjitblad, sereh en laos
Udang Palembang
28,50 whatever
gamba's in een sambal uit Palembang met kemiri, sereh, ketoembar en kecombrang (gemberbloem)
Ikan asam padeh
28,50 whatever
zeebaarsfilet in een rode saus uit Padang met tamarinde, laos en basilicum
Rendang
29,50 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai daging Banyuwangi
29,50 whatever
ossenhaas in een curry uit Banyuwangi met rode peper, kardemom, gember, nootmuskaat, kruidnagel en kaneel
Gado-gado
25,50 whatever
gemengde groenten, ei, gebakken tofu & tempeh, geserveerd met pindasaus en emping
Tahu tempeh lada hitam
25,50 whatever
tahu en tempeh, champignons en gemengde groenten met vegetarische roerbaksaus, ketjap manis en zwarte peper
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,75 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis kare kuning
9,75 whatever
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes, ketoembar en selderij
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
13 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
14 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,75 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,50 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
9,75 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Panna cotta à la Jun
9,75 whatever
panna cotta van room en kokoscrème geserveerd met een mangocoulis en vlierbloesemsiroop
cocktails
Jun's special non alcoholic
8 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
8 whatever
Aardbeiensiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special Vodka
12 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai Tai
12 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
12 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
12 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
12 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey Sour
12 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-Woo
12 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken