ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 38 per persoon, voor vegetariërs € 35,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 35,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 28 per persoon, voor vegetariërs € 27 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
Vanaf woensdag 3 december kunt u genieten van ons wintermenu met 14 heerlijke nieuwe items.

RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
38 p.p
voor kinderen
18 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
47 p.p
voor kinderen
22 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
35,50 p.p
voor kinderen
17 p.p

rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Pangsit goreng
twee gefrituurde wontons met kip-garnalengehakt, geserveerd met zoetzure pindasaus
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam bagar Padang
kip in een rode curry uit Padang met steranijs, kardemom, salam- en koenjitblad
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur en Serundeng
frisse zoetzure groenten en geurige geroosterde kokos met pinda's
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Pangsit goreng jamur
twee gefrituurde wontons met gekruide tofu en champignon, geserveerd met zoetzure pindasaus
Gulai telor Lombok
gebakken ei in een rode curry uit Lombok met lente-ui, ketoembar, sereh en basilicum
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. laos, gember, koenjitblad en sereh
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met lente-ui, munt en selderij
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Kare kuning buncis
boontjes in een gele curry met citrusblaadjes, komijn en ketoembar
Acar campur en Serundeng
frisse zoetzure groenten en geurige geroosterde kokos met pinda's
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Pangsit goreng
twee gefrituurde wontons met kip-garnalengehakt, geserveerd met zoetzure pindasaus
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam bagar Padang
kip in een rode curry uit Padang met steranijs, kardemom, salam- en koenjitblad
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur en Serundeng
frisse zoetzure groenten en geurige geroosterde kokos met pinda's
Udang laksa Bali
gamba’s met kokosmelk, tomaat, sereh, gember en kerrieblaadjes
Ikan woku-woku
zeebaarsfilet in een oranje saus uit Manado met basilicum, gember en pandanblad
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst en serundeng (geurige geroosterde kokos met pinda's) . Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
34,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
39,50 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
46 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
50,50 p.p.

voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto telor puyuh
soep met kwarteleitjes, trassi, laos, salamblaadjes en kokosmelk
Pangsit goreng
twee gefrituurde wontons met kip-garnalengehakt, geserveerd met zoetzure pindasaus
Pangsit goreng jamur
twee gefrituurde wontons met gekruide tofu en champignon, geserveerd met zoetzure pindasaus
hoofdgerechten
Ayam bagar Padang
kip in een rode curry uit Padang met steranijs, kardemom, salam- en koenjitblad
Ayam pelalah Bali
kip in een rode saus uit Bali met kentjoer, limoen- en salamblaadjes en kecombrang (gemberbloem)
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Selat daging Solo
ossenhaas uit Solo met ketjap, nootmuskaat, zwarte peper, gember en laos
Udang laksa Bali
gamba’s met kokosmelk, tomaat, sereh, gember en kerrieblaadjes
Ikan woku-woku
zeebaarsfilet in een oranje saus uit Manado met basilicum, gember en pandanblad
Gulai telor Lombok
gebakken ei in een rode curry uit Lombok met lente-ui, ketoembar, sereh en basilicum
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. laos, gember, koenjitblad en sereh
Tempeh mendoan
knapperige gebakken tempeh met ketoembar, kentjoer en lente-ui
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met lente-ui, munt en selderij
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Kare kuning buncis
boontjes in een gele curry met citrusblaadjes, komijn en ketoembar
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of pandan-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop, geserveerd met pandanijs
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Kue perahu
kokospuddinkje in een schuitje van bananenblad met Javaanse suiker, vanille en pandanblad
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, acar campur en serundeng (geurige geroosterde kokos met pinda's).

voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
11 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
10,25 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto telor puyuh
11,50 whatever
soep met kwarteleitjes, trassi, laos, salamblaadjes en kokosmelk
Pangsit goreng-2
11,50 whatever
twee gefrituurde wontons met kip-garnalengehakt, geserveerd met zoetzure pindasaus
Pangsit goreng jamur
11 whatever
twee gefrituurde wontons met gekruide tofu en champignon, geserveerd met zoetzure pindasaus
hoofdgerechten
Ayam bagar Padang
28 whatever
kip in een rode curry uit Padang met steranijs, kardemom, salam- en koenjitblad
Ayam pelalah Bali
28 whatever
kip in een rode saus uit Bali met kentjoer, limoen- en salamblaadjes en kecombrang (gemberbloem)
Udang laksa Bali
31 whatever
gamba’s met kokosmelk, tomaat, sereh, gember en kerrieblaadjes
Ikan woku-woku
31 whatever
zeebaarsfilet in een oranje saus uit Manado met basilicum, gember en pandanblad
Rendang
31 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Selat daging Solo
30 whatever
ossenhaas uit Solo met ketjap, nootmuskaat, zwarte peper, gember en laos
Gado-gado Lombok
27 whatever
gemengde groenten, ei en gebakken tofu, geserveerd met gebakken pinda’s en een gele saus met kemiri, ketoembar en kentjoer
Pindang tahu
27 whatever
gebakken tofu en gemengde groenten in een gele curry met koenjit- en salamblaadjes, en basilicum
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,90 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,90 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,90 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Kare kuning buncis
9,90 whatever
boontjes in een gele curry met citrusblaadjes, komijn en ketoembar
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
14 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
16 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,90 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of pandan-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,90 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop, geserveerd met pandanijs
Kue dadar hijau
9,90 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Kue perahu
9,90 whatever
kokospuddinkje in een schuitje van bananenblad met Javaanse suiker, vanille en pandanblad

cocktails
Jun's special non alcoholic
8,25 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
8,25 whatever
Aardbeisiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special vodka
12,50 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai tai
12,50 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
12,50 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
12,50 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
12,50 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey sour
12,50 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-woo
12,50 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
Espresso Martini
12,50 whatever
Espresso, vodka, Tia Maria & suikerriet siroop
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken