ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 37 per persoon, voor vegetariërs € 34,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 34,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 27 per persoon, voor vegetariërs € 26 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
Vanaf woensdag 4 juni kunt u genieten van onze zomermenu met 12 heerlijke nieuwe items.

RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
37 p.p
voor kinderen
17,50 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
45,50 p.p
voor kinderen
21,50 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
34,50 p.p
voor kinderen
16,50 p.p

rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Martabak kropok
deegflapje met rundergehakt, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai ayam Lombok
kip in een gele curry uit Lombok met kruidnagel, kaneel en steranijs
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Martabak tempeh
deegflapje met tempeh, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus
Telor paniki
gebakken ei uit Manado in een curry met citrusblaadjes, pandanblad en sereh
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. laos, gember, koenjitblad en sereh
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met lente-ui, munt en selderij
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Smoor buncis
boontjes in een saus met rode peper, Javaanse suiker, sereh en nootmuskaat
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Martabak kropok
deegflapje met rundergehakt, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai ayam Lombok
kip in een gele curry uit Lombok met kruidnagel, kaneel en steranijs
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Kare udang Bali
gamba’s in een rode curry uit Bali met sereh, laos, kentjoer en koenjit
Ikan pangek
zzeebaarsfilet in een saus met koenjitblad, gember, citrusblaadjes en laos
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
34,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
39,50 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
46 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
50,50 p.p.

voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto Madura
kruidige rundvleessoep met tomaat, kemiri, salamblaadjes, gember, sereh en ketoembar
Martabak kropok
deegflapje met rundergehakt, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus
Martabak tempeh
deegflapje met tempeh, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus
hoofdgerechten
Gulai ayam Lombok
kip in een gele curry uit Lombok met kruidnagel, kaneel en steranijs
Opor ayam Jakarta
kip in een gele curry uit Jakarta met kaneel, kruidnagel en nootmuskaat
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Daging asam Aceh
ossenhaas in rode curry uit Aceh met kardemom, anijs en komijn
Kare udang Bali
gamba’s in een rode curry uit Bali met sereh, laos, kentjoer en koenjit
Ikan pangek
zzeebaarsfilet in een saus met koenjitblad, gember, citrusblaadjes en laos
Telor paniki
gebakken ei uit Manado in een curry met citrusblaadjes, pandanblad en sereh
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. laos, gember, koenjitblad en sereh
Tempeh manis
gebakken tempeh met ketjap manis, citrusblaadjes en laos
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met lente-ui, munt en selderij
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Smoor buncis
boontjes in een saus met rode peper, Javaanse suiker, sereh en nootmuskaat
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of pandan-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop, geserveerd met pandanijs
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Kolak
populair Indonesisch dessert van banaan, zoete aardappel, kolang kaling (palmzaden) met kokosmelk, palmsuikersiroop en pandanblad
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.

voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
11 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
10 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto Madura
11 whatever
kruidige rundvleessoep met tomaat, kemiri, salamblaadjes, gember, sereh en ketoembar
Martabak kropok
11 whatever
deegflapje met rundergehakt, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus (2 stuks)
Martabak tempeh
10,50 whatever
deegflapje met tempeh, koenjit, komijn en selderij, geserveerd met een zoetzure gember-chilisaus (2 stuks)
hoofdgerechten
Gulai ayam Lombok
27 whatever
kip in een gele curry uit Lombok met kruidnagel, kaneel en steranijs
Opor ayam Jakarta
27 whatever
kip in een gele curry uit Jakarta met kaneel, kruidnagel en nootmuskaat
Kare udang Bali
30 whatever
gamba’s in een rode curry uit Bali met sereh, laos, kentjoer en koenjit
Ikan pangek
30 whatever
zzeebaarsfilet in een saus met koenjitblad, gember, citrusblaadjes en laos
Rendang
30 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Daging asam Aceh
30 whatever
ossenhaas in rode curry uit Aceh met kardemom, anijs en komijn
Gado-gado Lombok
26 whatever
gemengde groenten, ei en gebakken tofu, geserveerd met gebakken pinda’s en een gele saus met kemiri, ketoembar en kentjoer
Kare tahu merah
26 whatever
gebakken tofu en gemengde groenten in een rode curry met salamblaadjes, gember, ketoembar en citrusblaadjes
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,75 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,75 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Smoor buncis
9,75 whatever
boontjes in een saus met rode peper, Javaanse suiker, sereh en nootmuskaat
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
13,50 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
15 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,75 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of pandan-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,75 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop, geserveerd met pandanijs
Kue dadar hijau
9,75 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Kolak
9,75 whatever
populair Indonesisch dessert van banaan, zoete aardappel, kolang kaling (palmzaden) met kokosmelk, palmsuikersiroop en pandanblad

cocktails
Jun's special non alcoholic
8 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
8 whatever
Aardbeisiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special vodka
12 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai tai
12 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
12 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
12 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
12 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey sour
12 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-woo
12 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
Espresso Martini
12 whatever
Espresso, vodka, Tia Maria & suikerriet siroop
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken