ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 33 per persoon, voor vegetariërs € 30,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 30,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 24 per persoon, voor vegetariërs € 23 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.

RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
33 p.p
voor kinderen
16 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
40,50 p.p
voor kinderen
19,50 p.p
VEGETARISCH RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
30,50 p.p
voor kinderen
15 p.p

rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Siomay Bandung
dumplings uit West-Java met rundvlees-garnalengehakt, geserveerd met pinda-zoeteaardappel-saus, 2 stuks
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam woku-woku
kip in een oranje saus uit Manado met basilicum
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Siomay Bandung veg
dumplings uit West-Java met tofu, geserveerd met een pinda-zoeteaardappel-saus, 2 stuks
Gulai telor Aceh
ei in een rode curry uit Aceh met pandan-, kerrie- en limoenblaadje en gember
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, lenteui, selderij en muntblad
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Siomay Bandung
dumplings uit West-Java met rundvlees-garnalengehakt, geserveerd met pinda-zoeteaardappel-saus, 2 stuks
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam woku-woku
kip in een oranje saus uit Manado met basilicum
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Gulai udang Medan
gamba’s in een gele saus uit Medan met ketjombrang (gemberbloem) en basilicum
Ikan sambal goreng petai
zeebaarsfilet in een rode saus uit Oost-Java met petehbonen
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
30,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
35 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
41 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
44 p.p

voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto telor puyuh
soep met kwarteleitjes, laos, salamblaadjes en kokosmelk
Siomay Bandung
dumplings uit West-Java met rundvlees-garnalengehakt, geserveerd met pinda-zoeteaardappel-saus, 2 stuks
Siomay Bandung veg
dumplings uit West-Java met tofu, geserveerd met een pinda-zoeteaardappel-saus, 2 stuks
hoofdgerechten
Ayam woku-woku
kip in een oranje saus uit Manado met basilicum
Ayam kuning Banyuwangi
kip in een curry uit Oost-Java met laos, gember, limoenblad en sereh
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Daging merah Bali
ossenhaas in een rode curry uit Bali met kentjoer en basilicum
Gulai udang Medan
gamba’s in een gele saus uit Medan met ketjombrang (gemberbloem) en basilicum
Ikan sambal goreng petai
zeebaarsfilet in een rode saus uit Oost-Java met petehbonen
Gulai telor Aceh
ei in een rode curry uit Aceh met pandan-, kerrie- en limoenblaadje en gember
Rendang tahu
tofu in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Gulai terong
gebakken aubergine in een saus met kokosmelk, sambal, salamblaadjes en laos
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, lenteui, selderij en muntblad
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Bubur ketan hitam
zwarte kleefrijstpudding met pandanblad, Javaanse suiker en kokosmelk
Tiramisu limoncello
tiramisu met citroen & limoncello
a la carte
Mimimaal een hoofdgerecht per persoon. Daarbij kun je een voorgerecht, een bijgerecht of een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.

voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
9,50
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
9
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto telor puyuh
9,50
soep met kwarteleitjes, laos, salamblaadjes en kokosmelk
Siomay Bandung
10,50
dumplings uit West-Java met rundvlees-garnalengehakt, geserveerd met een pinda-zoeteaardappel-saus, 3 stuks
Siomay Bandung veg
9,50
dumplings uit West-Java met tofu, geserveerd met een pinda-zoeteaardappel-saus, 3 stuks
hoofdgerechten
Ayam woku-woku
24
kip in een oranje saus uit Manado met basilicum
Ayam kuning Banyuwangi
24
kip in een curry uit Oost-Java met laos, gember, limoenblad en sereh
Gulai udang Medan
27
gamba’s in een gele saus uit Medan met ketjombrang (gemberbloem) en basilicum
Rendang
28
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ikan sambal goreng petai
27
zeebaarsfilet in een rode saus uit Oost-Java met petehbonen
Daging merah Bali
28
ossenhaas in een rode curry uit Bali met kentjoer en basilicum
Gado-gado
23
gemengde groenten, ei, gebakken tofu & tempeh, geserveerd met pindasaus en emping
Tempeh asam manis
23
gebakken tempeh met laos, gember, limoenblaadjes, tamarinde en petehbonen
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
9
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
11,50
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
12,50
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Bubur ketan hitam
9
zwarte kleefrijstpudding met pandanblad, Javaanse suiker en kokosmelk
Tiramisu limoncello
9
tiramisu met citroen & limoncello

cocktails
Jun's special non alcoholic
6,90
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
6,90
Aardbeiensiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special Vodka
10,50
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai Tai
10,50
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
10,50
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
10,50
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
10,50
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey Sour
10,50
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-Woo
10,50
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken