Zomermenu vanaf 4 juni
Tuesday, June 3, 2025
Vanaf 4 juni zomermenu met 12 verrassende nieuwe items

Vanaf woensdag 4 juni serveert chef Edy het zomermenu met 12 verrassende nieuwe items, waaronder
● salad udang Bali · een heerlijk frisse salade met gemarineerde garnalen en sambal mentah met kecombrang (gemberbloem)
● ayam betutu Ubud · kip in een Balinese gele saus met laos, gember, kentjoer, nootmuskaat, kruidnagel en salambaadjes
● ikan sambal goreng peteh · zeebaarsfilet in rode een saus met citrusblaadjes, laos, ketjap manis, petehbonen en basilicum
● Gulai telor Padang · gebakken ei in gele curry met citrusblaadjes, laos, komijn, kruidnagel en nootmuskaat.
Een aantal geliefde klassiekers staat vast op de kaart,zoals saté ayam (kipsaté), saté kambing (lamssaté) en rendang).
Kom binnen en geniet van een heerlijk Indonesisch menu.