Geniet vanaf 3 december van chef Edy's heerlijke wintermenu
Friday, December 5, 2025

Vanaf woensdag 3 december serveert chef Edy zijn menu voor de winter, met 14 verrassende nieuwe items, waaronder
● pangsit goreng · twee gefrituurde wontons met kip-garnalengehakt, geserveerd met zoetzure pindasaus
● pangsit goreng jamur · twee gefrituurde wontons met gekruide tofu en champignon, geserveerd met zoetzure pindasaus
● ayam bagar Padang · kip in een rode curry uit Padang met steranijs, kardemom, salam- en koenjitblad
● ikan woku-woku · zeebaarsfilet in een oranje saus uit Manado met basilicum, gember en pandanblad
● kue perahu · kokospuddinkje in een schuitje van bananenblad met Javaanse suiker, vanille en pandanblad
● serundeng · geroosterde kokos met pinda’s, Javaanse suiker, laos, ketoembar, kentjoer en limoenblaadjes
Kom langs en geniet van een heerlijk Indonesisch menu.