eenvoudig, Veilig, schaalbaar

Wij zijn partner van Shopify. Dat betekent niet meer of minder, dan wij veelvuldig met het platform en de mensen achter dit platform werken. Hierbij krijgen wij de hulp van Shopify zelf, mocht het écht nodig zijn. Op deze manier kunnen wij hoogwaardige support op Shopify webshops bieden.
Maak een Shopify account aan

Super simpel

Een webshop bouwen was nog nooit zo simpel. Shopify is een geweldig platform voor het opzetten en runnen van een webshop. Het gemak en de snelheid waarmee een webshop op te zetten, te onderhouden en uit te bouwen is, is ongeëvenaard.

Gedreven door groei

Dankzij de eenvoudige opzet is een webshop redelijk eenvoudig zelf in te delen en aan te passen naar de eisen en wensen van jouw business.

Mocht je nog een stap verder willen gaan, dan kan dat. Met de handige referentie-taal Liquid is Shopify nagenoeg volledig in te richten naar de eisen en wensen van jouw Business.

Beheersbaar

Door het gemak van de bediening en de uitgebreide statistieken is jouw webshop beheersbaar om te onderhouden en uit te bouwen. Zelfs mobiel kun je op de hoogte blijven van de prestaties van jouw webshop.

Apps

Met Apps kun je eenvoudig, snel en gericht jouw webshop uitbouwen met extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld Conversie Optimalisatie, MailChimp Integratie en nog veel meer.

Bouw Zelf

Met de referentietaal Liquid kun je jouw webshop zelf helemaal zelf bouwen, inclusief functionaliteit. De Liquid referentietaal is relatief eenvoudig te leren, zeker als er al programeerkennis aanwezig is. Neem het heft helemaal in eigen hand, met Liquid.

Offline winkelen

Je kan Shopify zelfs uitbreiden met een waar POS-systeem geschikt voor winkels of magazijnen. De verkopen gaan direct van de inventaris in Shopify af, super handig.

Alles in één

Of je nu wel of geen kennis van webshops, internet of programmeren hebt. Met Shopify heb je een alles in één oplossing om producten snel en effectief te verkopen, zodat jij je kan concentreren op jouw onderneming.

Maak vandaag nog een account aan.
Maak een Shopify account aan