Menu

Nieuw menu vanaf 2 januari 2019

Op onze menukaart vindt u drie formules:
1 – Indonesische rijsttafels
2 – keuzemenu’s
3 – à la carte

_________________

Rijsttafels

Rijsttafels bieden een variëteit van Indonesische gerechten, geserveerd in schaaltjes, elk met eigen smaken en geuren. Ideaal voor gezelschappen: er is voor elk wat wils! Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten. Vanaf 2 personen per rijsttafel. Prijzen per couvert.

Rijsttafel 1      € 29,50 – kinderen € 13,50

Soto ayam (aromatische kippensoep met citrusblaadjes, sereh & gember)   óf
Salad daging sapi (salade met plakjes gebakken ossenhaas, gebroken pinda’s en ketjapsaus)

Rendang (ossenhaas in Sumatraanse boemboe van o.a. komijn, ketoembar, koenyitblad, sereh & laos)
Ayam bakar Padang (kip in een lichtrode saus uit Padang met djintan, kaneel & kruidnagel)
Saté ayam (kipsaté met pindasaus, een stokje p.p.)
Urapan (lauwwarme groenten met geraspte kokos, trassi, rode peper en citrusblaadjes)
Acar campur (frisse zoetzure groenten)
Nasi putih pandan (witte pandanrijst)

Rijsttafel 2      € 37 – kinderen € 16,50

Rijsttafel 1 plus
Sambal udang Palembang (gamba’s in rode saus uit Palembang met kemiri, salamblad en sereh)
Ikan woku-woku (zeebaarsfilet in een oranje saus uit Menado met basilicum)
Saté kambing (lamssaté met ketjap manis en rode ui)

Rijsttafel vegetarisch      € 27 – kinderen € 12,50

Soto vegetaris (aromatische soep met citrusblaadjes, sereh & gember)   óf
Salad jamur (salade met gebakken paddenstoelen, gebroken pinda’s en ketjapsaus)

Gulai telor omelet (omelet in een rode saus met salamblaadjes en kokosmelk)
Tahu bumbu kuning (tahu in een gele bumbu)
Perkedel jagung (gefrituurde maiskoekjes, gekruid met lente-ui, koenjit selderij)
Buncis bumbu kuning (roergebakken boontjes met laos en salamblaadjes)
Urapan veg. (lauwwarme groenten met geraspte kokos, rode peper en citrusblaadjes)
Acar campur (frisse zoetzure groenten)
Nasi putih pandan (witte pandanrijst)

 

pepers1 ikan

_________________

Keuzemenu’s

Keuzemenu’s zijn een formule voor gasten alleen en voor kleine gezelschappen tot 4 personen. Ieder kan zijn eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte pandanrijst. Prijzen per couvert.

Menu Nasi Campur 1      2 gangen € 27 – 3 gangen € 31,50

Een voorgerecht

Twee kleine hoofdgerechten
Een groentegerecht

Een dessert

Menu Nasi Campur 2      € 37

Een voorgerecht

Twee stokjes saté ayam (kipsaté met pindasaus)
Twee kleine hoofdgerechten en een groentegerech

Een dessert

Menu Nasi Campur 3      € 41

Een voorgerecht

Twee stokjes saté kambing (lamssaté met ketjap manis en rode ui)
Drie kleine hoofdgerechten en een groentegerecht

Een dessert

Keuzegerechten voor de keuzemenu’s

Voorgerechten

Soto ayam (aromatische kippensoep met citrusblaadjes, sereh & gember)
Soto vegetaris (aromatische soep met citrusblaadjes, sereh & gember)
Soto Betawi (rundvleessoep uit Jakarta met kokosmelk)
Salad daging sapi (salade met plakjes gebakken ossenhaas, gebroken pinda’s en ketjapsaus)
Salad jamur (salade met gebakken paddenstoelen, gebroken pinda’s en ketjapsaus)

Hoofdgerechten

Ayam bakar Padang (kip in een lichtrode saus uit Padang met djintan, kaneel & kruidnagel)
Ayam pelalah Lombok (kip in rode curry uit Lombok met ketoembar, kentjoer & citrusblaadjes)
Daging kare Yogya (ossenhaas in een curry uit Yogyakarta met citrusblaadjes, sereh en kemiri)
Rendang (ossenhaas in Sumatraanse boemboe van o.a. komijn, ketoembar, koenyitblad, sereh & laos)
Sambal udang Palembang (gamba’s in rode saus uit Palembang met kemiri, salamblad en sereh)
Ikan woku-woku (zeebaarsfilet in een oranje saus uit Menado met basilicum)

Vegetarische hoofdgerechten
Gulai telor omelet (omelet in een rode saus met salamblaadjes en kokosmelk)
Tahu bumbu kuning (tofu in een gele saus)
Tempeh mendoan (tempeh gebakken met bloem, ketoembar en lente-ui)
Perkedel jagung (gefrituurde maiskoekjes, gekruid met lente-ui, koenjit selderij)

Groenten

Urapan (lauwwarme groenten met geraspte kokos, trassi, rode peper & citrusblad)
Urapan veg. (lauwwarme groenten met geraspte kokos, rode peper & citrusblad)
Cap cai (roergebakken groenten met oestersaus of vegetarische roerbaksaus)
Buncis bumbu kuning (roergebakken boontjes met koenjit, laos en salamblaadjes)

Desserts

Tropisch roomijs en sorbetijs – 3 bollen met keuze uit gember, kokos, mango, watermeloen en sereh
Pisang goreng (gebakken banaan met palmsuikersiroop)
Bubur campur (tapiocapareltjes met kokoscrème, zwarte kleefrijst & Javaanse suiker met pandan)
Kue dadar (flensje met Javaanse suiker & kokos en ’n bolletje gemberijs)

_________________

A la carte

In het à-la-cartemenu kunt u per couvert een hoofdgerecht kiezen, met desgewenst  een voor- of bijgerecht, een groentegerecht of een dessert. Vanaf EUR 21,25 p.p.
De mogelijkheden kunt u vinden u in de complete menukaart, die u hieronder kunt downloaden.

Downloads:
Menukaart Restaurant Jun (pdf)
Drankenkaart Restaurant Jun (pdf)
Allergenenlijst (pdf)