ONS MENU
Restaurant Jun heeft drie formules:
1 - Indonesische rijsttafels vanaf € 35 per persoon, voor vegetariërs € 32,50 per persoon,
2 - keuzemenu's vanaf € 32,50 per persoon en
3 - à-la-cartemenu vanaf € 25,50 per persoon, voor vegetariërs € 24 per persoon.
Onze rijsttafels en à-la-carte gerechten zijn beschikbaar voor afhalen tussen 16:00 en 21:00.
Je kunt het afhaalmenu hier hier downloaden.
Om je bestelling te plaatsen, kun je bellen naar +31 20 7859185.
RIJSTTAFELS
Ontdek de veelzijdigheid van de Indonesische keuken met onze rijsttafels!
Een rijsttafel draait natuurlijk om rijst. Daarbij serveren we in schaaltjes een verscheidenheid van Indonesische gerechten die je met elkaar deelt. Ieder kan kiezen uit twee voorgerechten en uit witte en gele rijst.
Vanaf 2 personen per rijsttafel. Voor gezelschappen vanaf 5 personen serveren we uitsluitend rijsttafels.
Voor kinderen van t/m 11 jaar geldt de kinderprijs.
RIJSTTAFEL 1
2 gangen • 1 voorgerecht en 5 hoofdgerechtjes met rijst
35 p.p
voor kinderen
17 p.p
RIJSTTAFEL 2
2 gangen • 1 voorgerecht en 8 hoofdgerechtjes met rijst
43 p.p
voor kinderen
21 p.p
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
2 gangen • 1 voorgerecht en 6 hoofdgerechtjes met rijst
32,50 p.p
voor kinderen
16 p.p
rijsttafel 1
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Lumpia goreng ayam
gebakken lumpia met groenten en kip, geserveerd met een frisse salsa
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam pelalah Lombok hijau
kip in een Balinese rode curry met kentjoer, citrusblaadjes en basilicum
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
VEGETARISCHE RIJSTTAFEL
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
of
Lumpia goreng sayur
gebakken lumpia met groenten, geserveerd met een frisse salsa
Telor opor à la Jun
ei in een oranje curry met komijn, kaneel en limoenblaadjes
Tempe bumbu Bali
tempe sambal goreng uit Bali met gember, tamarinde, salamblaadjes en laos
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, lenteui, selderij en muntblad
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
rijsttafel 2
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
of
Lumpia goreng ayam
gebakken lumpia met groenten en kip, geserveerd met een frisse salsa
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ayam pelalah Lombok hijau
kip in een Balinese rode curry met kentjoer, citrusblaadjes en basilicum
Sate ayam
kipsaté met pindasaus, 1 stokje p.p.
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Acar campur
frisse zoetzure groenten
Udang Lombok merah
gamba’s met sambal goreng, gemberbloem, tomaat, lente-ui en basilicum
Ikan rica-rica
zeebaarsfilet in een boemboe uit Manado met trassi, sereh, koenyitblad en kruidnagel
Sate kambing
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 1 stokje p.p.
Nasi putih pandan
witte pandanrijst óf
Nasi kuning
gele rijst met kokosmelk, sereh, limoen- en salamblaadjes
keuzemenu’s
Je kunt je eigen menu samenstellen met de keuzegerechten hieronder. Elk menu wordt op een bord geserveerd met witte of gele rijst. Keuzemenu’s zijn mogelijk voor 1 t/m 4 personen.
NASI CAMPUR 1 (2 gangen, voorgerecht óf dessert)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
31,50 p.p
NASI CAMPUR 1 (3 gangen)
• voorgerecht
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
36 p.p
NASI CAMPUR 2 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté ayam (kipsaté)
• 2 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
42,50 p.p
NASI CAMPUR 3 (4 gangen)
• voorgerecht
• 2 stokjes saté kambing (lamssaté)
• 3 kleine hoofdgerechten, 1 groentegerecht en rijst
• dessert
46,50 p.p
voorgerechten
Soto ayam
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto udang Jawa
Javaanse garnalensoep met gember, laos, kokosmelk en selderij
Lumpia goreng ayam
gebakken lumpia met groenten en kip, geserveerd met een frisse salsa
Lumpia goreng sayur
gebakken lumpia met groenten, geserveerd met een frisse salsa
hoofdgerechten
Ayam pelalah Lombok hijau
kip in een Balinese rode curry met kentjoer, citrusblaadjes en basilicum
Ayam bakar Padang
kip in een lichte rode curry uit Padang met komijn, kaneel en kruidnagel
Rendang
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Smoor Betawi
ossenhaas in eensaus uit Jakarta met ketjap msnis, steranijs, kaneel, selderij en sereh
Udang Lombok merah
gamba’s met sambal goreng, gemberbloem, tomaat, lente-ui en basilicum
Ikan rica-rica
zeebaarsfilet in een boemboe uit Manado met trassi, sereh, koenyitblad en kruidnagel
Telor opor à la Jun
ei in een oranje curry met komijn, kaneel en limoenblaadjes
Tempe bumbu Bali
tempe sambal goreng uit Bali met gember, tamarinde, salamblaadjes en laos
Gulai terong
gebakken aubergine in een saus met kokosmelk, sambal, salamblaadjes en laos
Perkedel jagung Lombok
gefrituurde maiskoekjes met ketoembar, lenteui, selderij en muntblad
groenten
Jukut urap
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
desserts
Sorbet en roomijs
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Mousse mangga
frisse mangomousse met room, gembersiroop en citroen, geserveerd met blauwe bessen
a la carte
Minimaal een hoofdgerecht per persoon. Bij je hoofdgerecht kun je een voorgerecht, een bijgerecht, groenten en een dessert bestellen.
Hoofdgerechten worden op een bord geserveerd met witte of gele rijst, en acar campur.
voorgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Soto ayam
10,50 whatever
aromatische kippensoep met limoenblaadjes, sereh en gember
Soto tahu Lamongan
9,75 whatever
Oost-Javaanse soep met taugé, tofu, salamblad, gember en groene peper
Soto udang Jawa
10,50 whatever
Javaanse garnalensoep met gember, laos, kokosmelk en selderij
Lumpia goreng ayam
11,50 whatever
twee gebakken loempia's met groenten en kip, geserveerd met een frisse salsa
Lumpia goreng sayur
10,50 whatever
twee gebakken loempia's groenten, geserveerd met ewen frisse salsa
hoofdgerechten
Ayam pelalah Lombok hijau
25,50 whatever
kip in een Balinese rode curry met kentjoer, citrusblaadjes en basilicum
Ayam bakar Padang
25,50 whatever
kip in een lichte rode curry uit Padang met komijn, kaneel en kruidnagel
Udang Lombok merah
28,50 whatever
gamba’s met sambal goreng, gemberbloem, tomaat, lente-ui en basilicum
Rendang
29,50 whatever
ossenhaas in een boemboe uit de Minangkabau met o.a. ketoembar, koenjitblad en sereh
Ikan rica-rica
28,50 whatever
zeebaarsfilet in een boemboe uit Manado met trassi, sereh, koenyitblad en kruidnagel
Smoor Betawi
29,50 whatever
ossenhaas in eensaus uit Jakarta met ketjap msnis, steranijs, kaneel, selderij en sereh
Gado-gado
24,50 whatever
gemengde groenten, ei, gebakken tofu & tempeh, geserveerd met pindasaus en emping
Tahu terik
24,50 whatever
gebakken tofu met gemengde groenten in een gele curry met kerrieblaadjes
groentegerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Jukut urap
9,50 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper, trassi en limoenblaadjes
Cap cai
9,50 whatever
roergebakken groenten met oestersaus
Jukut urap vegetaris
9,50 whatever
gemengde groenten uit Bali met kokosmelk, rode peper en limoenblaadjes
Buncis bumbu kuning
9,50 whatever
boontjes in een gele curry met laos en salamblaadjes
bijgerechten
– uitsluitend te bestellen bij een hoofdgerecht
Sate ayam
12,50 whatever
kipsaté met pindasaus, 3 stokjes
Sate kambing
13,50 whatever
lamssaté met ketjap manis en rode ui, 3 stokjes
desserts
Sorbet en roomijs
9,50 whatever
3 bollen met keuze uit mango-, aardbei-, watermeloensorbet of gember-, vanille- en kokosroomijs
Pisang goreng
9,50 whatever
gebakken banaan met palmsuikersiroop
Kue dadar hijau
9,50 whatever
flensje met Javaanse suiker pandansiroop, geraspte kokos , gesereveerd met een bolletje vanille-ijs
Mousse mangga
9,50 whatever
frisse mangomousse met room, gembersiroop en citroen, geserveerd met blauwe bessen
cocktails
Jun's special non alcoholic
7,1 whatever
Sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mojito virgin
7,1 whatever
Aardbeiensiroop, Sprite, limoensap en mint blaadjes
Jun's special Vodka
11 whatever
Vodka, sprankelende vlierbloesemlimonade, citroensap en bevroren bessen
Mai Tai
11 whatever
Bacardi CB & CN, Cointreau en Amaretto, vers limoensap
Cosmopolitan
11 whatever
Vodka, Cointreau, cranberry- en limoensap
Mojito
11 whatever
Bacardi, bruiswater, limoensap en muntblaadjes
Pisco sour
11 whatever
Pisco, citroensap, suikerriet siroop, orange bitter en eiwit
Whiskey Sour
11 whatever
Whiskey, vers citroensap en rietsuiker
Woo-Woo
11 whatever
Vodka, perziklikeur, cranberry- en limoensap
WIJNEN & DRANKEN
We hebben maar liefst 22 rode, witte en rosé wijnen geselecteerd die perfect passen bij de Indonesische smaken van onze gerechten.
bekijk alle dranken