Lentemenu vanaf 3 april

Monday, April 1, 2024

Vanaf 3 april serveren we ons lentemenu met elf nieuwe gerechten.Tijdens onze vakantie in Indonesiëi in februari heeft chef Edy heel wat...

Lentemenu met elf nieuwe gerechten

Vanaf 3 april serveren we ons lentemenu met elf nieuwe gerechten.

Tijdens onze vakantie in Indonesië in februari  heeft chef Edy heel wat leuke ideeën opgedaan voor het nieuwe menu.

Op Bali heeft de familie van Sander, een van onze werknemers, voor ons een aantal heerlijke gerechten bereid, waarvan er drie op de kaart komen: salad lawar putih (salade met gekruide kip), daging base genap (een Balinees rundvleesgerecht) en ayam merah Bali (kip in een rode saus met de unieke smaak van kecombrang (gemberbloem).

Op het eiland Moyo, behorend bij Sumbawa, hebben we in een klein restaurant een heerlijke gulai udang (garnalen in een oranje curry) gegeten, ook een perfect gerecht voor onze kaart.

Met nog acht andere nieuwe gerechten is de nieuwe kaart compleet!